Utvidede ideelle effekter ved hjelp av mini-gastrisk bypass

Jeg mislyktes med a vite at fett anskaffer kort etter at gastrisk bypass var mulig … “Nar du forst gjor tankene dine for a fa gastrisk bypass kirurgisk behandling fullfort, normalt pa forslag fra legen din, bor du forst hoppe ditt forsikringsselskap. rnrnHvis du holder fast for dem a godkjenne prosedyren dessverre, det gir deg masse tid til a tro. [Bla gjennom en leserens historie om hennes moter med hennes forsikringsplan, selskap og gastrisk bypass. ] Det gir ogsa dine kamerater tid til a varsle alle historiene til personer de kjenner eller har lyttet til av den erfarne mage-bypass-kirurgiske prosedyren. Noen av alle de overvektskirurgi historier er egentlig skremmende, men du ma bare fortsette a fortelle deg selv at det bare ikke er deg.

Like siden det skjedde til dem, ville det ikke nodvendigvis bety at det ville komme til deg. Jeg lyttet til dem (hvordan kunne jeg ikke – dette var en stor endelige avgjorelse for meg), men av alle fallgruvene de uttalt, var overvekt a skaffe seg etter gastrisk bypass ikke bare en av dem. RnrnProblems passer snart etter operasjonen … Jeg ma bekjenne at jeg hadde utfordringer. Jeg hadde en allergisk respons pa anestesi som ble brukt og formulert kjemisk hepatitt fra den.

Det forte til betennelse og lukket av ledende apning, slik at jeg ikke engang kunne holde ned drikkevann. Av kurset matte jeg tilbringe en uke i medisinske senteret selv om de tok seg av det. rnrnConvincing the doctor … rnNar jeg sist men ikke minst kom til det punktet hvor jeg i det minste kunne opprettholde noen matvarer, oppdaget jeg at jeg fortsatt hadde komplikasjoner som gjorde et forsok pa a spise noen faste stoffer som kjott. I begynnelsen informerte legene meg at jeg bare hapet a prove a spise ogsa mye pa en gang – at jeg bare ikke hadde oppdaget hvordan a senke mine biter.

 • Kirurgisk behandling og kosmetiske prosedyrer
 • Kosmetisk plastikkirurgi og skjonnhetsprosedyrer
 • Kirurgisk behandling eller skjonnhetsbehandlinger
 • Plastikkirurgi ogsa skjonnhetsveier
 • Kosmetisk plastikkirurgi og deretter skjonnhetsmetoder
 • Plastikkirurgi pluss kosmetiske prosesser
 • Kirurgisk behandling og skjonnhetsmetoder

Det tok en selv om, men jeg til slutt overbeviste dem om at det var vanskelig. rnrnDe tok et omfang og gikk ned i halsen min og avdekket at med alle betennelsene jeg opplevde fra den kjemiske hepatitt, opplevde suturene seg fri. I stedet for a v?re rundt i bukets apningskomponent var de pa vei gjennom apningen som en kl?rlinje. Matvaren var a finne fanget pa suturene og ledet til en god spenning til matvarene klarte a glide av og ned. rnrn De matte ga nedover halsen min igjen og kutte suturene som hadde v?rt over toppen.

Plast kosmetisk kirurgi og ogsa skjonnhet teknikker

Dessverre losnet det ogsa opp de andre typene, sa apningen i magen var nei i lengre tid sa liten som for. rnrnRepairing utfordringene er det som tillot vekten oppna folgende gastrisk bypass … rnBy denne gangen hadde jeg mistet ca 20 pund, men ?rlig talt ma jeg bekjenne at jeg ikke var positiv, det var alt verdt det. Jeg kan ikke si at de medisinske prosedyrene arbeidet for meg pa grunn av at jeg hadde alle vanskelighetene. Helsepersonellene nektet a ga tilbake og lose problemer, sa i oyeblikket har jeg likevel stifter og de to bukene “pouches”, men jeg kan prove a spise om noe. Jeg kan dessverre ogsa prove a spise sa mye som jeg vil, og det er det som ber om at kroppsvekten min oppnar rett etter magebypass. En bestemt helsepersonell foreslo at de muligens kunne komme i gang igjen ved a bruke et omfang og redusere dimensjonene i magen.

 • Plast kosmetisk kirurgi eller skjonnhetsprogrammer
 • Kosmetisk kirurgi og deretter skjonnhetsoperasjoner
 • Plast kosmetisk kirurgi eller kosmetisk kirurgi
 • Kirurgisk behandling sammen med kosmetiske prosesser

Jeg har antatt det, men kostnaden og oppna det tillatt som folge av dekning er en utfordring, og jeg sa egentlig ikke en reduksjon av mer enn 20 lbs .. rnrn Jeg antar at dilemmaet er at jeg vil anbefale gastrisk bypass kirurgisk behandling til hvem som helst? Jeg er egentlig ikke positiv. Det gjorde ikke jobben for meg, jeg skulle onske det hadde, men jeg vet masser av mennesker som ikke opplevde vanskeligheter, og det virket kjempefint. Jeg har oppnadd de tjue lbs sa vel som ca 30.

Den pounds fa etter gastrisk bypass plasserer meg pa en tyngre overflodig vekt enn jeg var da jeg startet. Jeg antar at jeg nar som helst oppnadde lotteriet og kunne finne en medisinsk profesjonell som anerkjente alle komplikasjonene jeg opplevde og virkelig ville hore til meg, kanskje. Jeg vet ikke at fett rett etter magebortfall er vanlig, og det ville ikke ha skjedd hvis det ikke hadde v?rt andre store helseproblemer – men det skjedde for meg. flere menn og kvinner utholdes av depresjon etter kroppsvekt reduksjon kirurgisk prosedyre, men de merker ikke normalt at dette er en av de utbredte gastric bypass problemer, muligens bare pa grunn av selve teknikken eller den ganske redusert kalori spise plan som folger pounds avsla kirurgiske prosedyrer.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *